lördag

nu sitter jag hemma hos kajsa och kollar på tv, vaknade nyss och ska snart börja gå hem till mig och äta lite frukost och sedan gå ut med min lilla chihuahua nisse :)
sen ska jag och kajsa gå upp till therese och träffa henne och jennifer och sen ska vi dra på paarty! dit ska eloise också med om hon inte har ångrat sig nu..? hmm.. vi hörs ;D


Love / Mandy

rullar fram

tjuuu, sitter hemma hos kajsi och kollar film, sebbe ville att vi skulle komma upp till honom och chilla lite men kajsa vill inte, therese och jennifer drog nyss och träffade tedde, dom kanske skulle komma tillbaks sen, who knows. börjar fan bli lite trött asså, funderar på vad jag ska göra imorgon, är bjuden på fest, i solna? kanske pallar åka dit men jag vet inte, ska iallafall åka med kajsa och köpa cigg av ernst, eller han skulle höra av sig imorgon. tänkte köpa cigg till öland liksom, åker ju på tisdag, fan vad nice det kommer att bli! Längtar!

Love / Mandy

eeeeeeey ey ey

nu sitter jag hemma hos kajsa och dunkar musik, snart kommer therese och min lilla skruttunge jennifer hiit! det var länge sen man trättade dom ! :D
hihi, jaja ska ringa och övertala mina föräldrar att jag ska få köpa biljett till britneys konsert också! eller så tar jag det imorgon? haha anyways, ska vara lite social nu ;D

Love / Mandy

enjoy!



förlåt men jag hade tråkigt.. nu har ni iallafall lite bra musik att lyssna på! ;D


Love / Mandy

hårhårhår!

nu måste jag göra någonting åt detta hår, det är sjukt slitet, hade precis i hår inpackning men det hjälpte inte mycket! och det kommer ju inte bli mycket bättre av att jag ska blondera det tills det blir riktigt platina blont heller, haha. men jag har bestämmt mig så nu ska jag ha det så! att det är slitet får jag ta hand om sen, haha. sitter här och funderar på vad man ska göra ikväll? kajsas mamma kommer tydligen inte hem så vi ska väl bara vara hemma hos henne och ta det lungt tror jag, fast jag vill ut och träffa folk? har iallafall köpt en choklad kaka som jag sitter och äter på, haha, jag måste seriöst sluta äta godis nu..


Love / Mandy

varmt..

nu sitter jag hemma hos kajsa och kollar på tv, vi kom nyss hem från stan, har solat solarium! ska dit på söndag och sola igen, har bestämmt mig för att jag ska bli brun nu, helt seriöst, kan inte gå runt som ett lakan hela tiden, passar på vissa, men inte på mig! kajsa har lagt sig i badet, hon hade jätte mensverk, stackarn. senare kanske jag ska gå och träffa micke, fårse. men jaja ska kolla på några avsnitt av paris hiltons new bff! vi hörs, puss.


Love / Mandy

bff

nu sitter jag och kollar på paris hiltons new bff säsong 2, haha fan vad jag älskar det pogrammet! vissa människor är så jävla roliga och korkade!

Paris : "If corn oil is made from corn and vegetable oil is made from vegetables, what's baby oil made from?"
Kaitlin : "Babies?"


Hahaha, så klockrent!
Jaja, nu ska jag fixa mig och sedan ska jag hem och duscha och hämta pengar av pappa!
vi hörs!


Love / Mandy

hurra för manda!

jag lyckades! jag gick upp innan elva! haha, vaknade för en halv timme sen av att kajsas mamma gick omkring i köket/hallen, försökte somna om typ hundra gånger efter som att jag ändå hade ställt klockan (som sandra rekommenderade mig att göra, haha) på nio! anyways nu ska jag väl börja fixa mig lite smått, har ändå brist på saker att göra nu när kajsa fortfarande ligger och sover, kanske ska väcka henne på nått busigt sätt? hmm..


Love / Mandy

sova

nu ska jag snart göra ett försök till att sova! jag måste seriöst gå upp innan elva idag iallafall, måste hem och hämta pengar och sen ska jag och kajsa in till stan och sola solarium och sedan möta eloise och fika! jag har kommit på att jag måste köpa en kamera också, får tjata lite på pappa om det för det kanske inte är så kul att läsa en blogg utan bilder? nu ska jag kolla på tv och sova! godnatt sweet's!


Love / Mandy

mys

nu sitter jag hemma hos kajsa, vi har varit och träffat micke och max i orminge, sen följde vi med max hem, han skulle hämta öl och sedan åka hem till joel. jag micke och kajsa gick ner till brannhäll och tog några cigg och pratade, då kom micke med en fråga "hur många killar har du haft sex med/träffat som är snygga + att dom inte är fullständiga idioter?" och jag har seriöst inget svar på det? visst, det går väl att hitta, någonstans. eller? hmm..


Love / Mandy

sömnproblem..?!

jag har seriösa sömnproblem? jag gick och lade mig nio, halv tio ungefär och jag vaknade nu?! hur ska man hinna göra någonting om man sover bort seriöst hela dagen? jag blir lite arg på mig själv, jag som skulle åka och sola idag? hmm.. får göra det imorgon istället, om jag inte gör samma misstag då igen! jag vaknade iofs då och då och svarade på sms, och när någon ringde, men efter det så somnade jag om igen. men jaja nu ska jag börja fixa mig och ta reda på vad som händer ikväll! vi hörs


Love / Mandy

godmorgon allihopa!

godmorgon! själv ska jag snart gå och lägga mig och sova, får väl sova i allafall två eller tre timmar, sedan ska jag hem, byta kläder och duscha! lite senare ska jag och kajsa åka in och sola solarium, hoppas på att jag blir lite brunare iallafall? men jaja, hursomhelst så ska jag sova nu! hejdå sweets


Love / Mandy

shululu lu

kom precis hem till kajsa igen, har varit och mött eve och elo och fått min laddare, träffade larsson och emelie på vägen så vi satte oss vid sandholmsägens bhp och tog en cigg och pratade.
men nu ska jag kolla på csi! hejdå.


Love / Mandy


ute i skogen?

om ni inte orkar läsa det här, gör inte det då, i don't really care.

igår åkte jag och kajsa till max och hans vänner ute på ingarö, när vi klev av bussen så höll jag på att dö, vi var mitt ute i skogen?! vem fan vill bo där ute liksom. max, cattan, alex och joel kom och mötte oss och då gick vi upp till en liten stuga som fanns ännu längre upp i skogen, underbart!
 
när vi kom in så satte vi oss och spelade öl spelet och sedan kollade vi på film och hade kul. kajsa ringde en taxi och drog hem efter ett tag, utan att säga någonting till någon? alla var jätte oroliga och sen smsade hon iallafall till max och sa att hon var hemma.
då började resten av oss laga mat, det blev spaghetti, det var jätte gott förutom att jag tog lite för mycket kanske, haha. efter ett tag så blev jag jätte trött och halvt somnade på soffan. då skulle alla gå och lägga sig så jag och alex gick och la oss i en säng och jag somnade typ på en gång! vaknade efter typ en timme och gick ut och tog en cigg, läste en bok och drack massa vatten. sen gick jag och lade mig i soffan och somnade om igen.

vaknade när klockan var halv åtta och kollade i busstidtabellen när bussen skulle gå, men jag är inte bra på sånt där nu har jag märkt nu, haha, fick sitta ute och vänta på bussen i 45 minuter och när det helt plötsligt stod "nacka trafikplats" så fick jag lite panik för jag trodde att bussen skulle gå till gustavsberg, men inte det inte, jävla 428. så jag åkte iallafall till slussen när jag ändå var påväg ditåt. tänkte att jag skulle köpa en varmkorv men det gick inte heller eftersom att korvkiosken inte var öppen. varför går ingenting som jag vill för? -.- 
gick till pressbyrån istället och köpte en päron mer och sedan gick jag och väntade på bussen hemmåt, trött och med huvudverk. satte mig nästan längstbak och somnade lite halvt efter ett tag men vaknade av att några jävla dagisbarn gick på bussen och började skrika, fan vad jag hatar det.

när bussen var framme i orminge hoppade jag av, tog av mig skorna och började gå hem till kajsa. när jag kom hem till henne var klockan 9, och jag var konstigt nog inte trött alls så jag gick och satte mig och kollade på tv. somnade runt elva och sov till halv sju, haha. jaja nu ska jag få tag på eve på något sätt, kan ju inte skicka sms eftersom att jag inte har batterier på mobilen (:
vi hörs.

Love / Mandy

Ge mig lite mer

jag har bestämmt mig nu, jag ska färga mitt hår platina blont, och den här gången ska jag fan lyckas också! haha.


Love / Mandy

krööök

helloj, nu sitter jag hemma hos kajsa och fixar mig, träffade precis marre och satt och snackade lite, haha. jaja, snart ska jag och kajsa och jag till orminge och köpa utblandning och efter det ska vi till ingarö och kröka med några, det ska bli kul! :) jaja, måste fixa mig nuu! hejdå baby's!


Love / Mandy

haha omg, släng dig i väggen cp pod.

jag håller på att få panik, jag försökte lägga in mya låtar på min ipod igår men det var så FAIL så det är sjukt och nu har jag inga låtar alls istället? bra amanda bra! retarded ipod jag ska slänga cp saken i väggen så sur är jag! ÅÅHH nu måste jag försöka igen för om jag inte får in några låtar på ipoden så har jag ju ingenting att lyssna på? *suck* jaja vi hörs sen, ni får väl reda på hur det går sen, haha. säg till om ni har något förslag. snälla.


Love / Mandy

godmorgon! eller godnatt för min del..

japp, i've done it again, jag är så jäkla duktig på att vända på dygnet asså! jag har ingen lust att gå och lägga mig heller, what to do? nu sitter jag och lyssnar på The Secret Handshake - I Wish för att lucas ville att jag skulle lyssna på den men herregud den suger? haha. fett tjatig låt liksom.. imorgon ska jag iallafall på bio med kajsa och eloise tror jag, elo ville iallafall gå på bio, jag antar att det blir transformers 2 eftersom att jag såg ettan hemma hos eloise i helgen. såg fan typ 4 filmer hemma hos henne, tror jag? the haunting in coneticut (eller hur den nu stavas) , 7 pounds ( vilket är en sjuuukt bra film som alla borde se helt seriöst!) och en barnfilm.. kommer inte alls ihåg vad den heter? glömska lilla jag! haha. och sen kollade vi på massa time out också, fan vad jag skrattade, tills jag blev trött, haha. har sovit i lilla eves säng 2 dagar i rad nu, haha fuck henne den är skön :D ikväll, eller ja, nu, ska jag sova i kajsas säng! jag har inte sovit hemma på ett jävligt bra tag? jag hatar att sova hemma, haha. anyways jag har verkligen ingenting mer att skriva förutom att jag är röksugen som ett jävla as och jag har inga cigg? BLÄÄ, hatar att vara i den här situationen..
jag antar att det är bäst att gå och sova nu? eller iallafall snart så jag inte är totalt utdöd när jag vaknar!
hejdå sweeeeeeet's (; c yah !

Love / Mandy

" i know you want me "


"I wanna take a ride on your disco stick"


oh boy

Oh boy, you make me feel like oh boy,
you make me feel like no boy can make me feel like you.
I really really want you

Oh boy, you make me feel so oh boy
You really turned me on boy and I don´t know what to do
I really really want to..

..be with you
like I was before
This distance
between us makes me want you more

And I do mean
you are the cutest boy I've ever seen
and you've got that something
something that I want
something that I need
a dirty little young girls dream

I said that oh boy, you make me feel like oh boy
You make me feel like no boy can make me feel like you
I really really want you

make me swirl
like a tiny little pearl
I will patiently wait
'Til you're done
with this other girl

and I don't care
about your so damn good excuses
cus' they've turned me on
They turned me strong,
turned me on,
you know just how to light my fuses.

no boy can make me feel like you.

i love you so fucking much.

  
   


det är, och kommer alltid vara vi! <3



Love / Mandy


screw it

hey, nu sitter jag hemma hos kajsii! jag, elo och kajsa åkte inte ut till en ö och tältade, haha, men däremot åkte johanna, jennifer och therese, hoppas att dom har det kul! :) i helgen har jag bara varit hemma hos eloise och kollat på film och sovit i evelinas säng, jag svar till gud jag ska sno den och ha den i mitt rum istället, så skön är den! haha. idag skulle vi gå och bowlat men det blev ingenting, haha, så jag och kajsa gick till konsum ist och köpte lite godis! nu måste vi bara få tag på cigg också för att jag är sjukt röksugen! haha.
Haa det bra, hejdå baby's !


Love / Mandy


p.s
om du läser det här, du ska få din godispåse snart, haha.
                                                                                                d.s

eey :D

god morgon, det är det för min del iallafall, haha. mja idag har jag inte gjort så mycket alls, sen jag vaknade har jag bara hunnit ta en cigg och kollat lite på tv! jag måste verkligen sluta att sova bort hela dagarna nu asså! hmm.. hem och äta senare iallafall, och packa såklart, det är ju typ bara två dagar kvar liksom :D fan vad jag längtar!!
Igår var jag och kajsa uppe hos eloise och kollade på high school musical 3, den var bra, men jag gillar inte musikaler, dom är så pinsamma, haha. och sen så badade vi i deras lilla pool, det var kul :D
jaja, nu ska jag gå och göra lite varm choklad och ta en till cigg! :)
ha det bra!


Love / Mandy

just take me away

hejhej, eller god morgon för min del. somnade inte förens vid halv elva på förmiddagen och vaknade för en timme sen ungefär. är så sjukt jävla trött och irriterar mig på allting. nu är mamma sur på mig också för att jag inte gick och pluggade matte idag, men vem skulle orkat det när man inte har sovit någonting?! jag får ju skylla mig själv men jag blir så jävla sur när hon ska tjata på mig hela jävla tiden, om hon fortsätter såhär tänker jag kasta mina jävla matte böcker i havet! och idag måste jag "break the news" om att vi tjejer ska åka iväg på söndag, undra hur det kommer att gå.. tror att pappa kommer att ta det bättre än mamma, speciellt eftersom att mamma är sur nu och allting. det största problemet kommer nog att bli pengar, jag menar vi måste ju köpa dricka, cigg, mat och så måste man ju ha pengar till vaxolmsbåten också, och om man tänker efter så kommer det bli ganska mycket! snart ska jag iallafall hem och plugga lite matte och prata med mamma och sedan ska jag åka och köpa cigg! vi hörs senare!


Love / Mandy

TRE DAGAR KVAR BITCHES! <3

Helloooj!! är så jävla glad just nu!! på söndag ska jag, johanna, jennifer, kajsa, therese och eloise åka waxholmsbåt (eller johannas båt om hon får låna den) till en ö som ligger nära sandhamn och ha så jääääääääääävla roligt! längtar som ett svin!! :D:D vi ska supa som svin och bada och göra massa saker , ååååååhhh vad roligt!! och det är bara tre jävla dagar kvar :D nu ska jag skriva en lista på vad jag ska ha med mig :D
Hej dåååå , ha det bra ;D


Love / Mandy


omg

hehe, godmorgon :) japp, jag vaknade nyss, eller okej, tjugo minuter sen men det är typ nyss! jag fattar verkligen inte hur jag ska orka upp imorgon? ska förfan upp klockan nio, hur ska det gå till?! snart ska jag hem och plugga lite och sedan vet jag inte vad jag ska göra, jennifer och jag ville ut och supa så.. det blir väl det då! :D

men nu måste jag börja göra mig i ordning!


Love / Mandy

i dont know?

förlåt mig men jag vet inte riktigt om jag orkar längre, du vet inte hur starka känslor jag har för dig men jag vågar inte säga någonting, tänk om du inte känner samma sak? är nästan hundra procent säker på att du inte gör det så jag vill inte ens försöka, jag vill inte mista det vi har nu. det är ingenting speciellt, men det är iallafall någonting, jag får ett leende på mina läppar varjegång jag ser att jag har ett sms från dig, jag kan ligga och le i flera timmar när jag är med dig, och efter det för att du är helt underbar. du är det sista jag tänker på när jag somnar, och det första jag tänker på när jag vaknar och jag vet inte hur mkt jag har försökt men jag kan verkligen inte sluta tänka på dig.. det är omöjligt.
fyfan vad jag hatar att jag älskar dig!


/ Mandy


RSS 2.0