visste du att..

visste du att jag älskar dig?

flowers

nu sitter jag här och ritar blommor på mina skolböcker, haha, det är kul när man inte har någonting att göra (: fixar dricka till imorgon också, ska nog köpa extra mycket, haha (: men snart ska jag och kajsa gå till orminge och möta misse och linus!

puss <3 / Mandy

längtar

nu sitter jag och kollar på tv med kajsey! imorgon ska vi egentligen leta prao-plats till skolan men jag orkar inte så jag ska nog sov ut och sen ska jag ringa min bror för att han har lovat att han ska åka med mig och pierca min navel någon gång i veckan! i helgen så ska mina föräldrar iväg så jag ska chilla hemma hos mig med några på fredag, basta och sånt tror jag. och på lördag ska vi ha tjej middag hemma hos thess eftersom att hon har fyllt år, senare på kvällen vet jag inte vad vi ska göra. supa, i guess.

Puss / Mandy

wihoo

idag har jag haft mitt inte så efterlängtade matte prov, men vet ni vad? JAG KLARADE DET! :D
så jävla skönt, nu får jag äntligen börja i den skola och på den linjen jag vill och slipper iv i ett år till! så jävla skönt!
mer om vilken skola och vilken linje jag ska gå i får ni reda på imorgon ;)

Imorgon ska jag, kajsa och therese åka till eloises skola och hälsa på eftersom att hon säger att det går så många sjukt snygga killar där så man måste ju åka dit och checka in lite, haha :)

nu ska jag hem och färga mitt hår tror jag, så vi hörs mer ikväll eller imorgon!

Pusspuss /Mandy.

jag trodde du var ofarlig men det gick åt helvete.

nu orkar jag faktiskt inte med detta mer! bloggandet alltså, jag har verkligen inte tid nu, och föresten så skriver jag ju ändå inte så jävla intressanta saker så whatever! men jag kommer kanske titta in lite då och då och skriva små saker när jag inte har någonting för mig! men nu om ni ändå har kikat in här kan ni ju lyssna på dom här underbara låtarna om ni har lust med det , enjoy. 






sådär, fyra bra låtar. bra enligt mig iallafall.
Jaja, vi hörs väl om ett tag i guess, hejdå, puss. / Mandy


GOODBYE BITCH

jag är så jävla glad, vilket kan varka jävligt konstigt för att jag har haft en aning hemsk dag, men nu när jag tänker över allt som hänt så är det fan bäst så! fan vad jag är AWSOME! :D



monday

god morgon! vaknade för en halvtimme sen ungefär och nu sitter jag hemma hos kajsa och kollar på en jätte dålig film på tv1000 classic! varför finns det ingenting bra på tv att kolla på så här tidigt på morgonen för ?
Idag ska jag hem till e och senare ska jag hem och bada med mina små flickor :D

men nu måste jag börja dra mig hemmåt, ska durscha och massa grejs (:

puss på er sötnosar

/Mandy

sunday

nu sitter jag här hemma hos kajsa och kollar på tv, äntligen har lilla therese kommit hem så hon är också här! :D
vi skulle ha åkt och träffat adis i slussen för att han ville det men han är ju konstig och svarar inte på sms så vi skiter i det, haha. vet inte riktigt vad vi ska göra nu men vi ska väl hitta på någonting roligt! :)

Pusspuss / mandy


sol och bad

hellu, nu ligger jag hemma hos kajsa och kollar på film! i fredags vare fest hemma hos lilla jennifer, det var jätte kul förutom att det var en sjukt jobbig person där som bara kunde gå och hänga sig, seriöst han var as jobbig! vid fyra  så drog alla och jag var helt jävla utdöd typ haha, jag och e sov i jennifers rum och jennifer sov i sin mammas rum och den jobbiga människan låg och sov i soffan, haha. 
i lördags var vi bara här hemma hos kajsa och kollade på film och myste! nu ska jag och kajsa gå hem till mig och sen ska vi åka och bada :D det är ju så jävla varmt ute så man måste ju svalka ner sig :)

men nu ska jag dra, puss <3 / Mandy.

hmm

hellu, nu sitter jag hemma hos kajsa och gör ingenting alls, haha, jennifer kanske ska titta förbi senare (:
vi ska färga vårat hår också, kajsas ska bli blont, eftersom att hon har utväxt! och mitt ska bli ljusbrunt? för jag pallar inte med mitt ljusorangea hår längre! och det kommer ju ta år och dar för mig att färga det blont så jag skiter i det för tillfället!

har varit hos tandläkaren och fixat min tandställning, usch vad jag hatar när dom ska hålla på inne  i munnen!
anyways, imorgon hade jag och kajsa tänkt att åka till hennes papi och bada i poolen, fyfan vad underbart! det är ju så jävla varmt ute! senare ska vi gå och träffa misse också (: 

men jaja goodbyyyye, vi hörs ;) <3


/Mandy

trötter

hejhej, nu sitter jag hemma hos kajsa och hon är sjuk och jag är helt utdöd, haha. orkade inte jobba idag så jag sket i det, mamma blev lite sur men skitsamma. senare ska jag, kajas och evelina möta misse :D han har två låtar som han tror att jag kommer gilla.. hmm? 
saknar therese och johanna också! dom är ju på öland (: 
men jaja, vi hörs senare, puss

/Mandy

jobbigt

shulululu, nu sitter jag hemma hos evelina och fixar mig lite inför ikväll, vi ska nämnligen på fest! men jag måste hem hyffsat tidigt eftersom att jag ska upp och jobba klockan sex imorgon! jag jobbade ju idag, målare med pappa, det var hur jobbigt som helst, haha. köpte ett par vita jobbarbyxor imorse, nu är dom gråa, haha. jaja får se hur det går imorgon, kommer typ vara helt utdöd! tror bara jag pallar jobba den här veckan, inge mer, haha. jaja nu ska jag gå och mysa med eloise, my love :D <3

love / mandy


pics' from the weekend



















i can do what she can do, so much better.

Helloj, nu sitter jag här hemma hos kajsa, är lite små hungrig så vi ska nog snart gå hem till mig och äta (:
har suttit och lagt upp bilder på fb sen i helgen och så har jag gett förslag på låtar till therese eftersom att hon ska sitta på en buss i ett par timmar, kan vara lite tråkigt utan bra musik, haha!
nu ska jag sätta mig ute på balkongen och ta en liten cigarett! ha det bra!

Puss och kramis / Mandy

good morning!

godmorgon, haha surprise, i'm up! (: det kunde ni inte tänka er va? :)
tänkte att jag måste börja vända på dygnet nu, ska ju fan börja jobba i veckan och grejer, inte kul att vara helt död då!nu ska jag börja fixa mig och sedan gå hem till mig och äta! är hur sjukt hungrig som helst.


det är det att jag inte lyssnar, jag vet själv att det är så sjukt jävla fel men jag kan ändå inte låta bli. jag vet själv att jag gör samma misstag om och om igen, jag faller bara mer neråt och snart kommer jag ha fallit klart, men det är fortfarande jag som får ta den stora smällen, så jag ber er bara att låta mig få göra mina misstag för jag kommer att göra dom vare sig ni vill eller inte.


Puss och kraaam / Mandy

förlåt för mitt väldigt sega bloggande

förlåt för att jag inte har bloggat på länge nu men jag har inte haft tillgång till dator, först var ju jag och kajsa på öland i tio dagar och sedan så ar jag varit lite upptagen, haha. just nu är jag iallafall hemma hos kajsa med henne och jennifer! idag har varit en as bra da och jag är så stolt över mig själv på flera sätt och vis :) kanske ska till madde senare, var där igår och det var jätte kul! men nu ska jag överlämna datan till jennifer igen, så vi hörs sen!

Puss och Kraaaam / Mandy

RSS 2.0