ibland är natten ung, hela natten

godmorgon! nu sitter jag här och kollar på tv och äter frukost, kajsa drog till tandläkaren för ett tag sedan och jennifer ligger inne i sovrummet och sover! igår var ju vi på bio, my bloody valentine, den var bra men levde inte alls upp till mina blodiga förväntningar! jaja, efter filmen så åkte vi till orminge och när vi väl var där så smsade vi bullen och han ville att vi skulle kröka med dom, så vi gick hem till kajsa och lämnade våra väskor och grejer och sedan så gick vi ner till brannhäll, eller nu mer känt som ormingeskolan, haha fult namn. men iallafall, där stod bullen, peter, martin och louisa med en bil och dunkade musik, träffade ninni och emelie också och dom stannade kvar och tog en cigg med oss. sedan så fick vi en varsin kall öl och drack upp den på någon minut sådär. sen kom vi också på att våra cigg snart var slut så då åkte vi och köpte nya vid statoil i nacka forum, men eftersom att vi var lite många i bilen så fick en ligga i bakluckan och gissa vem om inte jaag :D haha! det var jätte kul, bara det att man inte kunde vara social med någon så jag låg där bak och gjorde mitt bästa med att sjunga med i låtarna istället! väl framme vid statoil så fick jag skutta ut iallafall, tog en till öl och drack lite sprit, insåg då också att ölen var slut så bullen sa att vi fick åka och hämta mer sen! men men, när vi hade fått våra cigg iallafall så skulle vi ju åka där i från också, vilket inte gick så jävla bra i början eftersom att batteriet dog, haha! så vi var tvugna att köpa ett par startkablar och så, sedan fungerade den igen! påvägen till peter så slapp jag iallafall sitta i baksätet! det fick martin göra, haha. resten satt där fram och sjöng med i alla låtar! när vi kom fram till peter så sprang bullen upp och hämtade ett flak öl och en cola flaska, jag blev lite besviken eftersom att jag ville ha mer sprit men när jag smakade på colan så var det inte cola iallafall, haha, då lev jag glad igen! vi fortsatte ner till myrsjös festplats med peter i bakluckan där stannade vi ett tag och tog en cigg och sedan skulle martin och den där tjejen åka hem, det skulle tydligen kajsa också! jag var också på väg att gå hem ett tag men med lite övertalning från jennifer så stannade jag kvar. efter att alla hade gått och vi hade sagt hejdå så gick jag, jennifer, bullen och peter ner till vattnet och satte oss på berget, tog en öl och pratade. jag och jennifer antog deras utmaning att vi ska vara nyktra någongång när vi träffar dom, och sedan ska vi börja dricka tillsammans och se vem som klarar mest, den som spyr först är ute ur leken, om jag och jennifer vinner så bjuder dom oss på dricka i tre månader, varje dag om vi nu så vill det, så det här kan vi ju fan bara inte förlora! haha. önska mig lycka till! vi satt där ett jävligt bra tag, kollade på sol uppgången och drack öl, vi gick hem någongång runt halv sex har jag för mig! då gick jag och jennifer hem till kajsa och typ däckade i hennes säng på en gång, haha!

idag ska jag iallafall plugga matte hos min granne, hon är nämnligen matte lärare! efter det så vet jag inte vad jag ska göra, kanske åka och bada om det är sol ute, har inte kollat ut än! men det ska jag göra nu för att jag ska ut och ta en cigg! ha det så bra så hörs vi sen!



Love / Mandy

movie time

helloj! vaknade för en timme sen ungefär, håller på att bli galen på alla mina myggbett som väcker mig hela tiden, haha.
i helgen har jag inte gjort så mycket, eller i fredags åkte jag, kajsa, therese och jennifer till ingarö och tältade med några typ. idag ska vi iallafall på bio ikväll och se my bloody valentine med 3D! kommer bli as roligt, haha. vill inte sitta brevid therese bara för att hon kommer ju typ ha panik hela tiden, haha.
men jaja, nu ska jag väl börja fixa mig lite, måste hem snart och plugga lite matte också!






Love / Mandy

rip

nu sitter man då hemma hos kajsa, pappa körde hem oss från johanna och jennifers fest, fick också reda på att michael jackson har dött i hjärt attack.. asså inte så att jag var hans störsa fan eller någonting sådant, men det är änså sjukt att han är död nu?! han var ju fan bara 50år! det känns lite konstigt.. fick nyheten av kajsas pappa som skickade ett sms, kajsa blev helt crazy, haha. men jaja, det var iallafall roligt ikväll, att umgås med alla och bara ha det kul, även fast jag fick champange och cider över hela mig, haha. orkar inte koncentrera mig på att skriva någonting mer nu, är full och hungrig, haha. men vi hörs sen!

Love / Mandy


kräfta

haha japp, jag har brännt sönder hela min  rygg och baksidan av mina ben, ser ut som en kräfta! det gör inte ont längre men smärtan igår, höll seriöst på att dö! nu sitter jag hemma hos kajsa, ska snart börja sminka mig för ikväll!
jennifer och johanna ska ju ha sin fest, det blir vid bryggorna nere vid johanna, kommer bli nice för vi har två party tält och musik och allting! men nu ska jag somdagt börja sminka mig, vi hörs!

Love / Mandy

cry

nu ligger jag här i kajsas säng med hennes laptop och gråter, haha. hon satte på celine dion - my heart will go on och herregud vad jag gråter varje gång jag hör den låten, jag hatälskar den! haha. var nyss ute och tog en cigg, ska snart ut och ta en till tror jag! nu ska jag lyssna klart på låten och gråta lite till, haha.


Love / Mandy

summer

hejsan! nu är det så skönt väder ute på dagarna, inget jävla regn längre, i love it! idag åkte jag med jennifer och therese och badade och efter ett tag kom johanna och gomez också, det var faktiskt ganska varmt i vattnet :) jag har blivit lite brun också, beror mest på att jag, therese och kajsa solade solarium i måndags, haha. men inte sådär jätte brun, men lite lite, syns väl mest på magen! :) imorgon ska jag, johanna, therese, kajsa, jennifer och kanske evelina och sandra åka och bada och sola! mys mys mys.
men nu ska jag göra en varmvatten flaska för jag har sån jääävla mensverk, och så ska jag göra lite varm choklad också och sätta mig ute på balkongen med kajsa och ta en cigarett!
vi hörs!

Love / Mandy

the weekend is over

nu sitter jag hemma hos K med J  och pratar, helgen har varit sjukt rolig och jag orkar inte berätta allt för jag kommer knappt ihåg hälften. jag har varit lite seg på att uppdatera min blogg, jag vet, men det beror på att jag har inte har haft tid att sitta vid datan + att jag råkade ha sönder min laptop, visst är jag duktig? -.-
nu sitter vi och planerar lite roliga saker som ska hända i veckan, längtar som fan tills på torsdag då J&J ska ha sin fest! nu ska jag vara lite social med dom andra, men hoppas att ni har haft en urkul helg!

Love / Mandy

midsommar

nu ligger jag här på min altan i solen och tar en cigg. fint väder blev det idag iallafall, skulle kunnat varit finare men nu när solen äntligen har tittat fram så ska man väl inte klaga! idag är det ju midsommar också, jag och mina tjej komisar skulle ha åkt och spelat laserdome och sedan ätit middag men jag tror inte att det blir av, skulle vart kul.
ikväll vet jag inte vad vi ska göra, antagligen hitta någon fest eller liknande fast det jobbigaste är att jag är sjukt hes så folk kommer väl bara tycka att jag är konstig, låter som ett mongo, haha! mina föräldrar och min syster och hennes pojkvän är över hos grannen och äter sill lunch, mys! kanske ska kika in ett tag senare. men nu ska jag gå in och börja göra mig i ordning, ska nämligen upp till E sen!
Ha en otroligt bra midsommar!


Love / Mandy


smirnoff ice

Nu har jag och E precis kommit hem till K efter en liten tripp hemma hos Misse där vi satt och drack lite smirnoff ice och rökte. Vi kom också på att smirnoff ice smakar precis som Solero glassen som fanns för några år sedan (bilden nedan)
så jävla gott! Nu ska K äta och sedan ska vi kolla på twilight! Förutom det så är jag på grymt dåligt humör på grund av en person och jävligt trött är jag också! Men jaja, ha det så bra och så hörs vi senare!


underbart gott!


Love / Mandy

myspys

Nu har vi kommit hem från stora staden!
Nu sitter jag här i min rosa mjukisdress och lyssnar på britney spears med K&E!
innen vi gick hem så gick vi till orminge och hyrde film till ikväll och efter som att E&K inte hade sett Twilight så hyde vi den för den är så otroligt jävla bra! (:
nu ska jag gå ut och ta en liten cigarett!
ha det bra!




Love / Mandy

music

nu kom kajsa hem från friskis, helt svettig och äcklig, haha.
har lite tråkigt så tänkte lägga in lite bra musik




 

 
så där ja, enjoy!
 nu ska jag börja fixa mig för att åka till stan! Hörs senare, ha en bra dag!


Love / Mandy

btw

btw är inte dom här byxorna grymt snygga? dom ska jag lätt köpa nu i sommar!



och om det är någon som vet vart man kan köpa ett par fina skor, helst med hög klack, säg till!!



Love / Mandy

God Morgon!

Godmorgon sötnosar! Herregud vad trött jag är, somnade klockan fyra och vaknade nio minuter över sju och jag kunde fan inte somna om heller! sitter just nu i soffan och kollar på MacGyver eller hur det nu stavas, underbart att titta på gamla gubbar som springer runt i en skog och har allderles för tighta jeans på sig!
Förövrigt så försöker jag också lägga in nya låtar på min ipod efter som att dom låtarna jag hade inte var så nya alls, eller bra för den delen. Nu är hos tandläkaren och sedan kommer hon hit för att hon och ska till friskis klockan nio! duktigt, tycker iallafall jag. Senare runt tolv så ska jag, E, K&T åka till staden och köpa lite roliga saker, mer om det senare! 



Love / Mandy



ungefär en sån ska jag köpa idag! söt va?

ipod ipod ipod

Nu sitter jag här hemma hos K med J&J och svarar på frågor som J läser upp! 
Hittade min gamla ipod som min mamma råkade tvätta i tvättmaskinen, men surpriise, it works :D
är lycklig, nu slipper jag gå omkring med min jävla laptop och lyssna på musik! haha. 
Det blev ingen film alls för våran skull, men tv och massa prat blev det iallafall, mys! 
nu ska jag försöka svara rätt på alla frågor så måste koncentrera mig lite! ha det bra!

love / Mandy

movie time!

Nu sitter jag är vid datorn hemma hos K igen, hon har nyss gjort te så nu ska vi sätta oss och kolla på film och mysa!
längtar hur mycket som helst till imorgon, ska köpa ett par replay jeans av T och en ljusrosa mjukisbyx dress och så måste jag köpa ett par nya skor för mina är helt trashade!
men nu är det film time, ha det bra!

love / Mandy

Onsdag

Nu har jag gjort en ny blogg, tröttnade så mycket på min gamla.
anledningen till namnet är för att jag heter amanda phillippa oliwia noella vilde sahlin, och jag försökte med massa andra bloggnamn men efter ett tag så gav jag upp och tillslut blev det dethär!
nu sitter jag hemma hos kajs och lyssnar på musik och väntar på att lilla papi ska komma hit med pengar till mig så jag kan åka och köpa kläder imorgon, love it!
Och så är mami skyldig mig 500kr också, hon köpte mitt make up store kort som jag fick i julklapp, ville inte ha det! haha, dom pengarna kommer väl gå till cigg och dricka till festen som j&j ska ha nästa vecka, längtar som in i helvete! <3
snart ska jag och lilla kajs på ett mission till orminge, haha.
men just nu så är hon på ett eget litet mission och försöker hitta ett friskis kort!
vi hörs senare för nu ska jag plugga lite matte, duktig som jag är ;)

love / mandy


RSS 2.0