trötter

fan vad trött jag är! igår åkte vi till tyresö och festade lite med tq och träffade massa nytt folk, det var superkul! sen när vi skulle åka så bestämmde jag och thess att vi skulle följa med några tjejer på fest och jennifer och evelina åkte till vikingshill på fest, men när vi var i gullmars så hände massa saker så jag och thess bestämmde oss för att åka hem! när vi hade kommit till slussen träffade vi på richard och marcus, som var packade som fan, haha, eller iallafall richard :D

när vi stod och väntade på bussen så ringde jennifer och ville att jag skulle komma dit, så självklart åkte jag dit ;)
träffade massa roligt folk på bussen men dom skulle av vid ormingehöjden och jag ville inte följa med dom, haha.  när jag väl var framme vid vikingshill kom danne och en annan kille som jag totalt har glömt bort namnet på och mötte mig, sedan gick vi hem till oskar och fortsatte dricka och lyssna på musik och ha roligt!

efter ett tag så började alla bli trötta så vi gick och lade oss iallafall, vid åtta så började vi åka hem och väl hemma märkte jag att mina föräldrar redan hade åkt, så jag hoppade in i duschen och sen gick jag och lade mig.
vaknade vid två men var fortfarande trött som ett svin så jag somnade om igen! vaknade vid halv sex iallafall, fortfarande trött men jag kan ju fan inte sova bort hela dagen!

märkte också att min mobil var sönder på nått konstigt sätt, så jag kan inte ta emot eller skicka samtal eller sms... underbart!

skulle igentligen vart med en kompis idag på dagen men det blev ju inte av eftersom att min mobil är fuckad och människan loggar ju aldrig in på msn... men jaja, ska hoppa in i duschen igen för ikväll blir det utgång, såklart! :D



GLÖM INTE ATT MIN MOBIL INTE FUNKAR NU!!!!





pussssssss <3


godmorgon!

fan vad sent jag vaknade, jag som hade tänkt att gå upp vid fem.. börjar ju liksom vid 8.30 och borde tagit 7.45 bussen för att kommit i tid men nej nej, klart att jag somnar om.. jaja, idag är det ju sista dagen i skolan och sen är det lov! fan vad kul det ska bli (:

btw vi har ingen oboy' så nu kommer inte jag vara på särskillt bra humör nu på morgonen...
måste försöka hitta nått annat gott :o


anyway, måste hitta min skolsyster idag också, om vi nu har nån..? måste tvätta mitt sår och grejer, ser fan inte najs ut asså!
men nu ska jag ut och röka! pusspuss


love yaaaah.




btw,

jag kollade igenom mina gamla inlägg och såg att jag förlänge sen hade skrivit en sak som en kompis sa till mig,
"hur många killar har du haft sex med/träffat som är snygga + att dom inte är fullständiga idioter?"

jag har fortfarande inte kommit på en enda kille, lite läskigt faktiskt!?




puss
/mandy

waking up in vegas

faaaaaan vad jag längtar tills det blir lov, bara en dag kvar i skolan nu och sen jävlar!!
när lovet är slut, ska jag ha två hjärnceller kvar, den ena ska sitta i rullstol och den andra ska putta på.
underbart!


nu ligger jag och myser i sängen med nisse och kollar på glee!
snart kommer kajsa och jennifer och då ska jag ut och ta en cigg med dom!
dom har varit och tränat, måste fan också börja med det, det här funkar ju fan inte längre,
kommer bli som en jävla valross.



PUUUUUUUUUUUUUUUSS love yah.



mys!

nu sitter jag uppe hos Evelina med hennes mamma Mia och pratar lite! ska följa med dom ner till orminge sen för jag är så sjukt godis sugen (: tjockis som jag är, haha.
nu ska Evelina börja koka ägg också, ska väl hjälpa henne lite grann (:

vi hörs senare när jag kommit hem igen puss puss





ojsan..

ojsan, nu var det ett tag sen jag bloggade! har väl inte tänkt på det, det kommer och går i olika små perioder för mig, ibland är det jätte kul att blogga och ibland är det det jobbigaste jag vet! Måste be thess att fixa en ny blogg design till mig, att göra bloggen lite extra fin kanske får mig lite mer intresserad (: haha.

idag är det torsdag och jag skulle igentligen åkt på min prao! jag praoar på twilfit, en underklädes butik.
men idag så orkade jag verkligen inte, var så sjukt trött så vid sex, när jag brukar gå upp, somnade jag bara om igen och sov tills nu! nu måste jag bara hitta någonstans att ta vägen innan mamma kommer hem och blir sur för att jag är hemma..

men nu ska jag upp till busshållsplatsen och ta min morgon cigg med Jennifer och sen ska hon få fortsätta gå till skolan, haha!

Ha en bra dag!





RSS 2.0